فروشگاه اینترنتی سالوک
مشاهده سبد خرید
تماس با ما

چه ادویه هایی در زمستان بخوریم ؟


ادویه ها علاوه بر کاربردشان در آشپزی، دارای فواید درمانی بسیاری می باشند. مصرف برخی از ادویه ها در زمستان بسیار مفید است چون از ابتلا به بیماری های نظیر سرماخوردگی و گلودرد جلوگیری می کنند. در این مقاله ادویه های که مصرف آن ها در زمستان بسیار مفید است را آماده کرده ایم. پیشنهاد می کنیم حتما این مقاله را مطالعه کنید.

بادیان ختایی یا انیسون ستاره ای

این ادویه سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین های A و C است و در تسکین گلودرد و سرماخوردگی بسیار موثر است. خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی این گیاه ستاره ای شکل شما را از ابتلا به سرماخوردگی و سایر عفونت های ویروسی این فصل دور نگه می دارد.

در صورت ابتلا به گلودرد و سرفه، چای آماده شده با این گیاه را بنوشید. دو قاشق از این ادویه را به مدت ۱۵ دقیقه در آب در حال جوش بریزید. بعد از صاف کردن این چای، چند قطره عسل به آن اضافه نمایید. سه بار در روز این نوشیدنی را نوشیده تا از فواید تقویت کننده سیستم ایمنی آن بهره مند شوید.

ادویه های زمستانی

زردچوبه

نوشیدن یک لیوان شیر و زردچوبه هر روز صبح در زمستان موجب تقویت سیستم ایمنی تان شده و شما را از بسیاری از عفونت ها دور نگه می دارد. زردچوبه دارای خواص متعدد آنتی اکسیدانی، ضدباکتریایی و ضدالتهاب است که به پیشگیری از بسیاری از بیماری ها کمک می کند.

دانه شنبلیله

دانه شنبلیله سرشار از خواص ضدویروسی است که می تواند ویروس های عامل زکام و گلودرد را نابود کند.

جوز هندی

این ادویه دارای خواص ضدباکتریایی قوی ای است که سیستم ایمنی را تقویت می کند. یک فنجان شیر داغ با پودر جوز هندی و کمی عسل و هل خُردشده شما را از بیماری های زمستان دور نگه می دارد.

 

فلفل سیاه

این ادویه خوش طعم حاوی آنتی اکسیدان های گوناگونی است که متابولیسم بدن را تسریع می کند. با افزودن آن به غذایتان از خواص متعددش بهره مند شوید.

میخک

میخک سرشار از آنتی اکسیدان و دارای خواص ضدالتهابی، ضدعفونی کننده و تسکین دهنده درد دندان است. غنچه های گل خشک شده دارای عطر و طعم متمایزی هستند. این ادویه را به سس سالاد، گوشت و دسرتان افزوده و از خواصش بهره مند شوید.

هل

دانه های سبز و کوچک هل منبع غنی مواد معدنی و آنتی اکسیدان های هستند که به سم زدایی از خون کمک کرده و مشکلات گوارشی را برطرف می کنند. این دانه خوش عطر حاوی ویتامین C و سایر مواد مغذی هم هست. نوشیدن یک فنجان چای هل در فصل زمستان شما را از علائم بیماری سرماخوردگی دور نگه داشته و خلق و خویتان را بهبود می بخشد.

دارچین

دارچین سرشار از آنتی اکسیدان بوده و دارای خواص شفابخش زیادی است. در فصل زمستان، دارچین همراه با زنجبیل به مقابله با سرماخوردگی کمک می کنند. دارچین دارای خواص تقویت کننده سیستم ایمنی است که از بدن در مقابل انواع باکتری ها محافظت می کند. حل کردن دارچین پودرشده و یک قاشق چایخوری عسل در اب گرم و نوشیدن در آن صبح در زمستان یک اکسیر عالی است.

منبع: خبرگزاری مهر

 

 

جدیدترین مطالب


آرامش روحی را در كوهستان جستجو كنيم

لذت کوهنوردی

آشنایی کوهنوردان با ویژگی و انواع مارها در طبیعت

تمرينی برای افزايش قوای جسمانی در کوهنوردی

آموزش بهداشت فردی در کوهستان

کفش کوهنوردی زنانه

حرکت هایی برای فرم دهی به عضلات شکم

بهترین زمان در روز برای ورزش کردن

فواید سلامتی ورزش کردن در آب

چه ادویه هایی در زمستان بخوریم ؟

درباره ما

فواید کوهنوردی برای بانوان

تغذيه مناسب برای يك برنامه كوهنوردی يك روزه سنگين

کمپ زدن در هوای سرد و زمستان !

تعدادی حرکت دفاع شخصی ساده

چطوری از سرما زدگی جلوگیری کنیم؟

چطوری از برف آب آشامیدنی درست کنیم؟

نکات پیاده روی اربعین به صورت سوال و جواب

راهنمای سفر به کربلا + توضیحات

کوله ویژه پیاده روی اربعین کربلا

زندگی nomadic یا کوچ گری چگونه است؟

صعود به پامیرِ تاجیکستان با لوازم کوهنوردی سالوک

۵ تکنیک آشپزی در کمپینگ که دوستانتان را متاثر خواهد کرد

راهنمای هیچهایک: حداقل یک نفر را همراه خود داشته باشید

بهترین نسخه از خود بودن، تنها چیزی که اهمیت دارد

هیچهایک یعنی چه؟

تکنیک های دوچرخه سواری کوهستان

هدلایت جدید شرکت بزرگ Petzl

عقرب گزیدگی و اقدامات درمان آن

جام جهان نما انعکاس تصویری و خبری ایران و دنیا

لذت ورزش در ماه رمضان

مقابله با رعد و برق در طبیعت

در کوهنوردی مراقب زانو های خود باشید

بیماری ارتفاع

زنان در ارتفاع

روشهای بقا در کوهستان

هیپوترمی و سرمازدگی چیست؟

نگاهی به زنان، جامعه، كوه‌نوردی

راهنمای انتخاب چادر برای سفر و پیک نیک

تنظیم کوله پشتی روی بدن کوهنورد